Харчування у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 44: смачно і корисно!!!
Реформа шкільного харчування – це один із найважливіших кроків на шляху до впровадження безпечного освітнього середовища, адже здоров’я дітей передусім залежить від якості харчування.
Щоденний раціон включає оптимальну кількість білків, жирів, вуглеводів, а також вітамінів та мінералів, необхідних для розвитку дитячого організму. До меню обов’язково входять овочі, фрукти, рибні та м’ясні страви, напої, хлібобулочні вироби, молочні продукти. Крім рисової та молочної каш в меню додали булгур і кус-кус. Поряд з традиційними позиціями в меню з’явилися нові страви: чахохбілі з курки, різотто, запечена форель, нагетси. Це зробило харчування учнів не тільки корисним, а й привабливим на вигляд.
Коментарi