Європейський тиждень місцевої демократії

З 10 по 17 жовтня 2017 року в спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 44 міста Києва було проведено Європейський тиждень місцевої демократії, під час якого учнями школи були розглянуті питання активізації процесів розповсюдження інформації щодо принципів, надбань та досягнень функціонування місцевої демократії в Україні та Європі, сприяння обізнаності населення щодо можливостей вирішення питань місцевого значення та залучення громадян до прийняття управлінських рішень.

17.10.2017, під час заходу, який був проведений англійською мовою, учні 8 класу ознайомили присутніх з тим, що «місцевий» і «європейський» підходи до здійснення самоврядування не протистоять один одному, а взаємно один одного доповнюють. А місцева демократія є загальною європейською цінністю та повинна спиратися на кращі досягнення в галузі управління та демократії.
Наприкінці заходу, Лук’янець Лука та Дяденко Олег представили свої презентаційні проекти, в яких висвітлювалися основні пріоритети та напрямки розвитку країн ЄС та України в цілому.
Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.