Урочиста лінійка до дня пам’яті та примирення і 73-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Чимало свят дарує нам весна,

Як в рідний дім повернення з дороги.

Та є найбільш хвилюючим для нас

Величне свято Перемоги

Це свято не затьмариться в віках

В цей день нестимуть люди завжди квіти,

Не обміліє пам’яті ріка –

В серцях нащадків буде вічно жити…

Усе далі відходять у минуле грізні роки Другої світової війни. Але не згасає пам'ять про тих, хто поклав на вівтар перемоги своє життя. Той, хто пережив цю війну, ніколи не зможе про неї забути! Вона назавжди залишиться в їх пам’яті і серці! І молоде покоління, яке народилося вже після тих подій, повинне завжди зберігати пам'ять про цю страшну війну. В школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 44 міста Києва відбувся урочистий захід – лінійка до Дня пам’яті і примирення та 73-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Лінійка пам’яті розпочалася Гімном України. Учні своїми виступами нагадали присутнім про героїчне минулу нашого народу. На лінійці звучали вірші та пісні воєнних років. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні.
Атмосфера проведеного заходу довела, що у кожному юному серці утверджується шана та повага до тих, хто ціною свого життя здобув перемогу.
Учні, готуючись до Дня Перемоги, виготовляли маки і нагадали про те, що з 2014 року Україна використовує червоний мак, як символ пам’яті жертв Другої світової війни. І саме під гаслом: «Ніколи знову», яке супроводжує квітку, пройшов урочистий захід.

/Files/images/P80508-112928.jpg/Files/images/P80508-113305.jpg/Files/images/P80508-114930.jpg/Files/images/P80508-112812.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 493

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.